;

Zmadhues Ekrani Telefoni

(0 Vleresime)

1,190 Lekë

Shitesi: Tech Shop Gjendja: Ne Stok

  • Eshte paisja e duhur per zmadhimin e ekrani te telefonit tuaj, Mjafton te vendosni telefonin tuaj ne pjesen e pasme te paisjes dhe ne monitorin e saj do shikoni imazhin qe shfaq telefoni juaj te zmadhuar ne ciles 3D, kjo paisje zmadhon ekranin e telefonit tuaj 3~ 5 here me shume në mënyrë që të zvogëlojë lodhjen e syve tuaj gjatë shikimit të videove te ndryshme në telefon. E pershtashme per llojet e ndryshme te smartphoneve.
Sasia
Raporto

Kodi: #47710

Kategori:Elektronika, It, Periferike

Kontakt

Shperndaje

Eshte paisja e duhur per zmadhimin e ekrani te telefonit tuaj, Mjafton te vendosni telefonin tuaj ne pjesen e pasme te paisjes dhe ne monitorin e saj do shikoni imazhin qe shfaq telefoni juaj te zmadhuar ne ciles 3D, kjo paisje zmadhon ekranin e telefonit tuaj 3~ 5 here me shume në mënyrë që të zvogëlojë lodhjen e syve tuaj gjatë shikimit të videove te ndryshme në telefon. E pershtashme per llojet e ndryshme te smartphoneve.

Tech Shop