;

Tharese Per Duart

(0 Vleresime)

5,990 Lekë

Shitesi: Big Shop Gjendja: Ne Stok

  • Tharese automatike per duart, Perfekte për të tharë shpejt duart e lagura, Paisur me sensor infra të kuq për aktivizimin automatik sapo afroni duart, Rrjedhe e përshtatshme e ajrit me nivel të ulët të zhurmës, Instalim dhe funksionim i lehtë pasi futet direkt ne prize, Ideale për përdorim profesional ne sallone, për përdorim publik apo shtëpiak!
Sasia
Raporto

Kodi: #44649

Kategori:Elektronika, Elektroshtepiake, Aksesore

Kontakt

Shperndaje

Tharese automatike per duart, Perfekte për të tharë shpejt duart e lagura, Paisur me sensor infra të kuq për aktivizimin automatik sapo afroni duart, Rrjedhe e përshtatshme e ajrit me nivel të ulët të zhurmës, Instalim dhe funksionim i lehtë pasi futet direkt ne prize, Ideale për përdorim profesional ne sallone, për përdorim publik apo shtëpiak!

Big Shop