;

Riparues Xhami Per Makine

(0 Vleresime)

1,490 Lekë

Shitesi: Big Shop Gjendja: Ne Stok

  • Riparues xhami per makine, ideal per rregullimin e xhamave te krisur te makines suaj dhe parandaluar thyerjen e metejshme, mjaft i lehte ne perdorim, mjafton thjesht te pastroni xhamin fillimisht, te fiksoni paisjen ne vendin e demtuar dhe te hidhni solucionin perkates ne paisje, ne vetem 20 minuta xhami i makines suaj do jete riparuar!
Sasia
Raporto

Kodi: #44632

Kategori:, ,

Kontakt

Shperndaje

Riparues xhami per makine, ideal per rregullimin e xhamave te krisur te makines suaj dhe parandaluar thyerjen e metejshme, mjaft i lehte ne perdorim, mjafton thjesht te pastroni xhamin fillimisht, te fiksoni paisjen ne vendin e demtuar dhe te hidhni solucionin perkates ne paisje, ne vetem 20 minuta xhami i makines suaj do jete riparuar!

Big Shop