;

Korigjues Shpine

(0 Vleresime)

990 Lekë

Shitesi: Magic Shop Gjendja: Ne Stok

  • Korigjues shpine, Dizanjuar per te mbajtur posturen e trupit tuaj ne menyren e duhur, me nje strukture te vecante qe terheq gjoksin duke shtrirë muskujt e shpinës dhe siguruar mbajtjen e saj drejt, Ndertuar nga materiale najloni dhe fibrash sintetike, u ndihmon me largimin e dhimbjes se kurrizit, shpatullave dhe qafes.Masat: S, M, L, XL.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Korigjues shpine, Dizanjuar per te mbajtur posturen e trupit tuaj ne menyren e duhur, me nje strukture te vecante qe terheq gjoksin duke shtrirë muskujt e shpinës dhe siguruar mbajtjen e saj drejt, Ndertuar nga materiale najloni dhe fibrash sintetike, u ndihmon me largimin e dhimbjes se kurrizit, shpatullave dhe qafes.Masat: S, M, L, XL.

Magic Shop