;

Karikues Me wireless

(0 Vleresime)

2,490 Lekë

Shitesi: Tech Shop Gjendja: Ne Stok

  • Karikues i vecante me wireless, Modeli: BQ003, Dizenjuar kryesisht per karikimin e telefonit tuaj gjate kohes qe udhetoni me makine dhe ngeleni pa bateri, Tekonologji e karikimit me vale pasi eshte e paisur me sensor, Fale dizanjit me magnet mjafton vetëm te vendosni telefonin tuaj dhe do ngarkohet automatikisht duke siguruar qendrueshmeri, Siguron mbrojtje te temperatures se larte, Rrotullim 360 grade per te pozicionuar ne kendin e duhur, Mund ta vendosin tek ajri i makines, Dalje: 1.5 A. Fuqia: 18 W.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Karikues i vecante me wireless, Modeli: BQ003, Dizenjuar kryesisht per karikimin e telefonit tuaj gjate kohes qe udhetoni me makine dhe ngeleni pa bateri, Tekonologji e karikimit me vale pasi eshte e paisur me sensor, Fale dizanjit me magnet mjafton vetëm te vendosni telefonin tuaj dhe do ngarkohet automatikisht duke siguruar qendrueshmeri, Siguron mbrojtje te temperatures se larte, Rrotullim 360 grade per te pozicionuar ne kendin e duhur, Mund ta vendosin tek ajri i makines, Dalje: 1.5 A. Fuqia: 18 W.

Tech Shop