;

Mbrojtese Dielli Per Makine

(0 Vleresime)

1,990 Lekë

Shitesi: Auto Bebi Gjendja: Ne Stok

  • Mbrojtese dielli per makine, Dizenjuar per ta vendosur ne pjesen perpara xhamit te pare te dritares se makines, Ne kete menyre ajo mbron makinen nga rrezet UV te diellit dhe parandalon nxehjen e makines, Me madhesi te rregullueshme, Ngjyre metalike, E thjeshte per tu instaluar.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Mbrojtese dielli per makine, Dizenjuar per ta vendosur ne pjesen perpara xhamit te pare te dritares se makines, Ne kete menyre ajo mbron makinen nga rrezet UV te diellit dhe parandalon nxehjen e makines, Me madhesi te rregullueshme, Ngjyre metalike, E thjeshte per tu instaluar.

Auto Bebi