;

Aksesor Per Shtrydhjen e Limonit

(0 Vleresime)

390 Lekë

Shitesi: Home Style Gjendja: Ne Stok

  • Aksesore per shtrydhjen e limonit, Teper praktik gjate perdorimit, Material plastike, Me strehe qe mban farat e limonit gjate procesit te shtrydhjes, Mjaft i lehte dhe ne pastrim.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aksesore per shtrydhjen e limonit, Teper praktik gjate perdorimit, Material plastike, Me strehe qe mban farat e limonit gjate procesit te shtrydhjes, Mjaft i lehte dhe ne pastrim.

Home Style