;

Ambazhur Me Yje

(0 Vleresime)

990 Lekë 1,990 Lekë (-50%)

Shitesi: Magic Shop Gjendja: Ne Stok

  • Nje ambazhur kaq i bukur dhe i vecante per dekorin e ambienteve tuaja e sidomos dhomave te femijeve, Krijon efekte kaq te bukura ne erresire me ngjyra dhe yje te cilat pasqyrohen ne mur, Rrotullohet me qellim qe te krijoje nje pamje sa me reale, Sillni galaksine ne dhomen tuaj te gjumit!
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Nje ambazhur kaq i bukur dhe i vecante per dekorin e ambienteve tuaja e sidomos dhomave te femijeve, Krijon efekte kaq te bukura ne erresire me ngjyra dhe yje te cilat pasqyrohen ne mur, Rrotullohet me qellim qe te krijoje nje pamje sa me reale, Sillni galaksine ne dhomen tuaj te gjumit!

Magic Shop