;

Ambazhur Ndricimi

(0 Vleresime)

1,490 Lekë

Shitesi: Magic Shop Gjendja: Ne Stok

  • Ambazhur kaq i vecante per ndricimin e ambienteve tuaja te brendshme e sidomos ne tavolinat e punes, Me drita LED dhe 3 nivele ndricimi, Me nje dizanj modern me trup fleksibel per tu akomoduar ne pozicionin qe deshironi apo edhe per ta palosur ne momentin qe nuk e perdorni, Funksionon me bateri te riakrikueshme me kapacitet: 800 mAh, Teper ekonomik ne te njeten kohe pasi kursen energjine.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Ambazhur kaq i vecante per ndricimin e ambienteve tuaja te brendshme e sidomos ne tavolinat e punes, Me drita LED dhe 3 nivele ndricimi, Me nje dizanj modern me trup fleksibel per tu akomoduar ne pozicionin qe deshironi apo edhe per ta palosur ne momentin qe nuk e perdorni, Funksionon me bateri te riakrikueshme me kapacitet: 800 mAh, Teper ekonomik ne te njeten kohe pasi kursen energjine.

Magic Shop