Rreth Nesh

“Gjeje Vetë” është një kompani e krijuar pas shumë kohësh planifikimi dhe studimesh mbi tregun online nga profesionistë me eksperincë shumë vjeçare, me një deshirë të madhe për të sjellë një platformë shitje- blerje dhe promovimi inovative.

Shumëllojshmëria e produkteve dhe shërbimeve bën që website të ketë shumë vizibilitet.

Kjo platformë krijon një lidhje të drejtpërdrejtë dhe të afërt ndërmjet shitësit dhe blerësit. Nese dëshiron të blesh ose të shesësh në të gjitha trojet Shqiptare je në vendin e duhur sepse aktiviteti i kompanisë tonë shtrihet në të gjitha trojet Shqiptare(Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni)

Gjeje vete sh.p.k eshte e rregjstuar me date 11/01/2017 ne QKR me NIPT L71311038I

Si Funksionon

Gjejevete.al është një qendër tregtare online nëpërmjet të cilës ju mund të gjeni dhe të blini gjithçka që kishit kërkuar, thjesht, në mënyrë të sigurtë dhe me ofertat më të mira!

Shumëllojshmeri

Produkte cilësore dhe të përzgjedhura. Bashkëpunotorët tanë nëpërmjet faqes tonë, ofrojnë një gamë shumë të gjerë produktesh, për ta bërë blerjen tuaj të këndshme dhë të thjeshtë. Ofertat më të mira i gjeni në këtë faqe, duke u perpjekur që në cdo moment të jemi sa më afër kërkesave tuaja.

Dërgesa të shpejta

Dërgesa e produkteve aty ku ju dëshironi është e shpejtë dhe e sigurtë. Për secilin produkt që dëshironi të blini, keni të disponueshëm informacionin për dergesën, postën dhe nëse nuk do të jetë falas ju do të informoheni për vlerën e saktë të transportit, përpara se të kryeni blerjen.

Kthim të produkteve

Pasi ta merrnni ne dorezim produktin, ju mund ta ktheni ate brenda 24 oreve dhe ne ju kthejme menjere pagesen nese:

Nuk ju pelqen produkti.

Nuk është sipas pritshmerive tuaja.

Nuk ështe sipas përshkrimit të publikuar këtu ne faqen tone.

Eshte i dëmtuar

Ka problem me funksionimin

Thjesht & Sigurte

Ju keni siguri dhe garanci të plotë për çdo blerje dhe për çdo mënyrë pagese. Ofrojmë të gjitha mënyrat e pagesës online me bankë, pagesë në momentin që merrni produktin ne dorëzim, si dhe me anë të transfertave të parave në agjencitë përkatëse.

Ndihmë

Per cdo informacion shtese apo paqartesi, ju lutemi na kontaktoni me menyrat e meposhteme nga ora 09:00 deri ne 21:00. Njekohesisht ju mund te kontaktoni 24 ore me operatoret tane online, nepemjet chat-it. Klikoni ketu per te filluar te chat-oni.

Cel: (+355) 66 30 30 300

Tel: (+355) 4 56 05 975

E-mail: info@gjejevete.al

Çfarë përfitoni?

Rritje e kapaciteteve shitëse.

Zgjerim i tregut potencial të shitjeve.

Mundesi reale aksesi të produkteve tuaja nga një numër i lartë klientësh online.

Rritje e volumit tregtar të shitjeve.

Të ardhura konkrete për çdo shitje.

Marketing falas si pjesë e platformës.

Konsulencë e vazhdueshme.

Përse duhet të na zgjidhni?

Pa kosto: ju vetëm fitoni!

Vizibilitet duke qenë e para “qendrër tregtare” online në Shqipëri.

Shtrirje të gjerë: Shitje dhe blerje në të gjitha trojet Shqiptare (Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni).

Siguri produktin jua marrim vetëm pasi e shesim.

Korrektësi Ne mbajmë përgjegjësi nëse produkti kthehet nga klienti.

Thjeshtësi Website është tejet praktik. Agjentët tanë profesionistë do jenë prane jush në çdo hap dhe në çdo moment.

Politika Konfidencialitetit

Ne nuk do ta shpërndajme, shesim, apo japim me qira informacionin tuaj personal asnje pale të trete, pervec rastit kur ky informacion kerkohet zyrtarisht, nga autoritetet shteterore apo ndonje institucion tjeter ne perputhje me legjislacionin perkates ne Republiken e Shqiperise. Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal për t’ju dërguar informacion promovues, në lidhje me palë te treta që ne mendojmë se mund t’ju interesojne.

Te dhenat e juaja personale do te perdoren vetem ne rastin e kryerjes se blerjes se nje produkti, publikimin e nje njoftimi.

Ne lidhje me sa me lart, ju veme gjithashtu ne dijeni, se ne do t’i permbahemi dispozitave te Ligjit Nr. 9887, i dt. 10 mars 2008 mbi Mbrojtjen e të Dhënave Personale, qe eshte në fuqi në Republikën e Shqipërisë si dhe ndryshimeve apo shtesave qe mund te pesoje ky ligj me kohe.

Ne momentin qe pranoni te regjistroheni ne gjejevete.al ju automatikisht pranoni kushtet e perdorimit, garancise, transportit dhe produktit.

Kontakt

Cel: (+355) 66 30 30 300

Tel: (+355) 4 56 05 975

E-mail: info@gjejevete.al