Loje Domino

Detajet e produktit


Loje domino Kodi: 3965, ideale per argetimin e femijeve, me 100 gure me ngjyra te ndryshme, material druri, Nese Domino-te do te organizohen ne rreshta dhe do te rrezoni domino-ne e pare, i gjithe rreshti do te rrezohet ne menyre te njepasnjeshme. Përveç shtrimit të domino-ve në një vijë të vetme, ose shumë linja mund të ndertoni edhe mure, të ndërtoni shtëpinë tuaj ose shumëllojshmëri të tjera të puzzle-ve

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.