Cante Shkolle Frozen

Detajet e produktit


Cante shkolle per vajza, Me xhepa per te mbajtur librat dhe fletoret, Paisur edhe me xhepa rrjete per te marr me vete shishen e ujit apo aksesore te tjere, Dizanj kaq i bukur me personazhet me te dashura te filmit te preferuar Frozen, Material cilesor me rripa te rregullueshem, E pajisur gjithashtu me rrota dhe doreze per ta terhequr per transportin me te lehte te tyre.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.