Cante Shpine Per Vajza

Detajet e produktit


Cante shpine per vajza me ngjyre pink me dizenjo me lule dhe Kullen Eiffel te Parisit, me xhepa anesor per te mbajtur aksesore te ndryshem dhe rripa qe rregullohen Material cilesor

Transport i shpejte
  • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
    Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
  • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
    Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
    Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
  • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
    Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.