Furce Per Makeup

Detajet e produktit


Furce per hapjen e makeup-it ne menyre perfekte, E bërë me fibra super të butë, Per nje perhapje uniforme qe te ngjani sa me natyrale dhe te bukura ne cdo kohe, Me nje dizanj praktik per lehtesi gjate perdorimit!

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.