Sholle Per Kepuce

Detajet e produktit


Sholle per kepuce, Bere nga material leshi ne pjesen e siperme per te mbajtur ngrohte kembet tuaja gjate diteve te ftohta, shtresa e poshtme e bere nga material latex qe siguron rehati maksimale gjatë ecjes, te buta dhe teper komode, te pershtatshme per meshkuj dhe femra pasi mund ti prisni me gershere per te rregulluar masen e duhur.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.