Syze HD Vision

Detajet e produktit


Syzet HD Vision jane ato qe ju duhen per mbrojtje dhe nje shikim me te qarte, Me cilesi te larte HD ju lejojne te shikoni gjithcka me ngjyra, qartesi dhe ne detaje, Mbron sytë tuaj 100 % nga pluhuri dhe rrezet e dëmshme UV, Per me teper mund ti vendosni edhe siper syzeve tuaja optike, Me nje dizanj te bukur, Ideale sidomos per ju qe keni nje jete plot aventura!

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.