Rrip Per Dhimbjet e Shpines

Detajet e produktit


Nje pajisje kaq e nevojshme e cila ndihmon ne relaksimin dhe qetesimin e dhimbjeve te qafes, shpines dhe nervit shiatik, Mund ta vendosni poshte gjurit te kembes se majte ose te djathte dhe me pas ai vepron ne pikat kyce, Redukton tensionin dhe muskujt e lënduar falë nxehtësisë, I pershtatshem per ta veshur poshte ose siper rrobave tuaja, Dizanj per te lehtesuar dhimbjet afatshkurtra dhe kronike, Bere nga material poliester, Mund ta vendosni teksa jeni duke pushuar ne shtepi apo punoni dhe ushtroni, E pershtatshme per meshkuj dhe femra.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.