Korigjues Shpine

Detajet e produktit


Korigjues shpine, Dizanjuar per te mbajtur posturen e trupit tuaj ne menyren e duhur, me nje strukture te vecante qe terheq gjoksin duke shtrirë muskujt e shpinës dhe siguruar mbajtjen e saj drejt, Ndertuar nga materiale najloni dhe fibrash sintetike, u ndihmon me largimin e dhimbjes se kurrizit, shpatullave dhe qafes.Masat: S, M, L, XL.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.