Rrip dobesimi

Detajet e produktit


Rrip Dobesimi Sauna Belt eshte pajisja e duhur per te arritur pamjen tuaj te deshiruar. Menyra me komode per te humbur kilet e teperta. Mund ta perdorni nderke qe ju jeni duke punuar, duke lexuar apo duke pare TV. Dobesimi nuk ka qene asnjehere kaq i lehte! Me disa nivele nxehtesie qe shkojne nga 35-75 grade. Pult per te kontrollur temperaturen.Komod dhe i pershtatshem per kedo.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.