Pasqyre Per MakeUp

Detajet e produktit


Pasqyre shume e vecante dizenjuar per te ndihmuar dhe lehtesuar femrat ne procesin e makeup-it, me cilesi pamje High Definiton dhe 22 drita te ndritshme LED per nje ndricim perfekt, Xham me zmadhim X5 dhe X10, Mund ta rrotulloni ne kend 180 grade per te marre pozicionin e duhur, me hapisre ne baze per te vendosur produktet e makeupit, E lehte dhje kompakte, Permasa: 27 x 17 x 11.5; Me nje dizanj modern ne ngjyre te bardhe!

09/04/2019 07:36:28

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet