Korse Per Femra

Detajet e produktit


Korse per femra, Dizenjuar per pjesen e belit duke i dhene atij formen e deshiruar, Me nivele per ta fiksuar ne pozicinin me te pershtatshem, Teper i rehtashem dhe komod gjate perdorimit.

06/04/2019 03:32:10

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet