Beactive Per Dhimbjet e Shpines

Detajet e produktit


Beactive eshte nje pajisje kaq e nevojshme e cila ndihmon ne lehtesimin e dhimbjeve te shpines dhe nervit shiatik, Mund ta vendosni poshte gjurit te kembes se majte ose te djathte dhe me pas ai vepron ne pikat kyce, I pershtatshem per ta veshur poshte ose siper rrobave tuaja, Dizanj per te lehtesuar dhimbjet afatshkurtra dhe kronike, Bere nga material poliester dhe fiber, Mund ta vendosni teksa jeni duke pushuar ne shtepi apo punoni dhe ushtroni, E pershtatshme per meshkuj dhe femra, masa e vogel.

04/04/2019 09:42:46

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet