Ngjitese Push-Up

Detajet e produktit


Ngjitese Push-up per pjesen e gjoksit,. Perfekte per tu veshur me fustane transparente dhe te hapur. Pjesa e brendshme eshte me silikon e cila e mban gjoksin lart. Lahet shume kollaj dhe nuk e humbet efektin e ngjitjes. teper komforte dhe e rehtashme, Ne paketim vijne 10 cifte.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.