Paisje Per Manikyr Dhe Pedikyr

Detajet e produktit


Paisje Per Manikyr dhe Pedikyr Modeli MM-25000, Nje pajisje kaq e domosdoshme per kurimin e thonjve tuaj e pershtatshme sidomos ne sallonet e bukurise, Ju lejon te beni pastrimin e thonjve dhe kutikulave duke eleminuar te gjitha tepricat, korrigjimin e xhelit e thonjve artificiale dhe lustrimin ne fund, Me rrotullim 30,000 RPM , Nuk eshte e zhurmeshme dhe nuk ka vibrime qe mund te bejne paisjen qe te mos funksionoje, Kokat janë të lehta për tu montuar, Ideale per ju qe deshironi thonje perfekte ne cdo kohe!

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.