Palete Per Syte

Detajet e produktit


Palete per syte me tone natyrale dhe te erreta te zgjedhura posaçerisht per nje pamje perfekte, Me nje efekt per nje shikim natyral e te thelle, qe te dukeni bukur ne cdo kohe! Kutia ka edhe nje pasqyre te vogel dhe furce qe do ju ndihmoje ne procesin e aplikimit.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.