Aparat Tensioni

Detajet e produktit


Aparat per matjen e tensionit Nje produkt 100 % i ri dhe me cilesi te larte Ben matjen e presionit te gjakut dhe zbulimin e aritmise IHB, I projektuar për rehati dhe për të siguruar përdorimin e duhur dhe të saktë, Mbyllje automatike kur nuk funksionon per 1 minute, Me ekran te madh dixhital per shfaqejen e numrave Permasat: 126x100x53mm

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.