Korigjues Shpine

Detajet e produktit


Korigjues shpine i cili permirson qendrimin tuaj duke mbajtur shpinen drejt dhe qafën tuaj mbrapa për të lehtësuar dhimbjen Perbere me material najloni dhe pambuku

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                              

  Perdorues

  27/06/2018 10:24:50

  Prsh

 • Avatar                              

  Perdorues

  27/06/2018 06:28:16

  Ej ku mund te marr nje dhe une prgj ju lutem

 • Avatar                              

  Perdorues

  16/01/2019 11:21:51

  ???? ?? ? ?? ?? ???? ????? ????? ?????