Kostum saune

Detajet e produktit


Kostum saune per ata qe duan te bien ne peshe thjesht,lehte dhe pa shpenzuar shume para. Dizenjim ekzaktesisht per tju ndihmuar te djersisni dhe te digjni kalorite e teperta dhe te clironi toksinat nga trupi juaj. Material shume cilesor PVC i cili eshte rezistent dhe izolues ndaj djerses dhe eres. Mund ta mbani veshur gjate aktiviteteve te perditshme,ne palester,kur vraponi apo cdo sport tjeter qe ushtroni. Sa me gjate te mbahet veshur aq me shume dhjam do digjni.

05/04/2019 07:59:34

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet