Sensore parkimi Steelmate PTS 810 M5 M6

Detajet e produktit


Pakete e plote me 8 koka sensoresh per parkimin e makines (4 perpara dhe 4 prapa) -Mund te punoje ne kohe me shi te dendur. -Sensore te cilet Vete-testohen ne rast demtimi. -E pershtatshme ne te gjithe llojet e automjeteve. -Paralajmerues bep bep zanor kur i afroheni objekteve i cili fillon kur ju i afroheeni me pak se 1.5m objektit deri ne me pak se 0.3 m. -Ne paketim jane te perfshire: 2 ekrane LED te holle dhe elegante, 8 kokat e sensoreve, 2 paketat e shperndarjes per para dhe prapa, kabllot nderlidhese me pajisjet, si dhe manuali i perdorimit. -Shume i thjeshte ne montim. Produkt origjinal i certifikuar nga Bashkimi Europian

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar    

  Perdorues

  04/03/2017 07:08:58

  po nji tek sa kushton