Kamera per Makine

Detajet e produktit


Ngjyra: E zeze Modeli i ri i kamerave per sigurine e makines tuaj. Filmim i qarte diten dhe naten. Ekrani: 4.31inch Resolucioni i videos: 1080P Formati i videos: JPEG / H.264 Resolucioni i fotos: 1280*960(1M),1600*1200(2M),204881536(3M), 2592*1944(6M) Formati i fotos: JPEG Kohezjatje e baterise: 20 minuta. Hapesira e kartmemorjes: 4GB~32GB Bateri 300 mA Master chip: Generalplus 2248 Lens chip: H-42/99141 Current frequency: 50HZ/60HZ USB/TV output: USB 2.0/NTSC,PAL and HDMI Car charger: DC5V 2000mA (Input DC12V-24V)

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.