Fishe Konvertuese iphone/HDMI

Detajet e produktit


Pajise e teknologjise se larte e cila ju lejon te lidhni smartphonin tuaj, iphone,Ipad, apo tabletin ne televizorin tuaj, monitor apo projektor dhe mund te shfaqni gjithcka te smartphonit tuaj ne ekranin e televizorit, Mund te shikoni filmat tuaj te preferuar me cilesi te rezolucionit: 1920 x 1080p apo te luani lojerat tuaja te preferuara, Perdoret mjaft thjeshte, Mjafton qe ta lidhni ne 1 porte Usb, dhe me pas te lidhni smartphonin dhe TV. Pajisja tek e cila do shfaqni imazhin te kete nje porte HDMI, Gjatesia e kabullit 2 metra.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.