Tharese Per Duart

Detajet e produktit


Tharese automatike per duart, Perfekte për të tharë shpejt duart e lagura, Paisur me sensor infra të kuq për aktivizimin automatik sapo afroni duart, Rrjedhe e përshtatshme e ajrit me nivel të ulët të zhurmës, Instalim dhe funksionim i lehtë pasi futet direkt ne prize, Ideale për përdorim profesional ne sallone, për përdorim publik apo shtëpiak!

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.