Riparues Xhami Per Makine

Detajet e produktit


Riparues xhami per makine, ideal per rregullimin e xhamave te krisur te makines suaj dhe parandaluar thyerjen e metejshme, mjaft i lehte ne perdorim, mjafton thjesht te pastroni xhamin fillimisht, te fiksoni paisjen ne vendin e demtuar dhe te hidhni solucionin perkates ne paisje, ne vetem 20 minuta xhami i makines suaj do jete riparuar!

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.