Pastrues Xhamash Per Makine

Detajet e produktit


Pastrues xhamash per makine, me nje dizanj praktik qe e ben kaq te lehte kete proces, mbulesa e fshireses bere nga material mikrofiber, me doreze e cila mbushet me uje dhe gjate kohes qe pastroni mund te shtypni butonin per te sprucuar ujin, pastrim vetem me nje prekje, koke e levishme e cila pershtatet ne cdo kend, Ideale edhe per pastrimin e siperfaqeve te tjera, e lehte dhe kaq e thjeshte per tu perdorur.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.