Shirit Disku Per Makine

Detajet e produktit


Shirit disku per makine, qe te zbukuroni rrotat e makines dhe ta beni ate te duket me e bukur, ndertuar nga material cilesor teper rezistent, Veten ne ngjyre te kuqe, Gjatesia: 5 m.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  17/02/2020 10:53:32

  Ku mund ta blej nji shirt si ky po te zi

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  19/02/2020 10:57:04

  Tirane Spitali American 3 Me dueht nje gjyra kuqe Nr 0684141411