Ngrohes Elektrik Sonifer

Detajet e produktit


Ngrohes Elektrik Sonifer Modeli: SF-6511, Zgjidhja ideale per ngrohje ekonomike dhe efikase, Elemente ngrohes prej qeramike, Me nje dizanj modern dhe praktike, Mund ta transportoni lehtesisht ne cdo ambient qe deshironi, Termosatat i rregullueshem sipas deshires per te percaktuar vete nivelin e ngrohjes, Mbulon siperfaqe: 21-30 ?, gjatësia e kordonit elektrik: 1.2 m, Me 2 nivele fuqie: 750 W dhe 1500 W, E pershtatshme per shtepi, zyra apo kudo tjeter.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.