Toster Sonifer

Detajet e produktit


Toster Sonifer Modeli: SF-6044, Per mengjese te shijshme, Me kapacitet per pergatitjen e nje sanduici, Pllake grill me siperfaqe qe nuk ngjit, Pajisur me indikator drite, Fuqia 750 W, Ne ngjyrat: blu dhe i zi.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.