Boks Muzike me Bluetooth

Detajet e produktit


Boks muzike Kodi: S500, qe te degjoni kudo ndodheni muziken tuaj te preferuar, Kualitet i larte i zerit, funksionon duke u lidhur me bluetooth me cdo paisje elektronike, Butona per kontrollin e volumit, Mbështet ndërfaqe të ndryshme, me drita Led, teper i lehte dhe doreze praktike per transport te thjeshte, koha e degjimit te muzikes: 4 ore, kapaciteti i baterise: 1200 mAh, fuqia: 5 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.