Pastrues Gervishtjesh Per Makine

Detajet e produktit


Pastrues Gervishtjesh per makine, Mund të hiqni gërvishtjet nga siperfaqja e makinës në vetëm disa sekonda, Mjafton te hidhni pastruesin te sfungjeri dhe ta aplikoni ne vendin e gervishtjes, i shpejtë dhe i lehtë vepron ne vetem 20 sekonda, Reziston edhe kushteve te ndryshme te motit, Qe makina juaj te jete gjithmone e re!

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.