Fshese Me Vakum Per Makine

Detajet e produktit


Fshese me vakum Modeli: VC-108D, Dizenjuar posacerisht per pastrimin e makinave, Pastron në mënyrë të plotë grimca të ndryshme ose pluhur midis hapsirave të sendiljeve, butonave, qosheve, etj. Projektuar me drita LED, i përshtatshëm për ju që të përdorni në errësirë. Me tekonolgjine filtruese HEPA qe lahet me efikasitet të lartë që ka dizajn unik të pastrimit të shpejtë , Motor me qendrueshmeri te gjate dhe operim te fuqishem, Ideale per pastrim ne te thate dhe te lagesht; Me fuqi të lartë prej 150 W që krijon forcë shumë të fortë thithëse për të pastruar shpejt brendësinë e makinave, Nivel i uleti i zhurmes, Gjatesia e kordonit elektrik 5 m. Vjen se bashku me aksesoret perkates ne paketim per nje pastrim me efikas.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.