Skanues Barkodesh Me WIFI

Detajet e produktit


Lexues barkodesh Modeli: W011, Me lazer dhe aftësi të lartë njohjeje, Shpejtësia e skanimit: 100 lexime / sek dhe distance e larget e leximit, Aftësi e shkëlqyeshme e deshifrimit, Frekuenca: 433Mhz, Puna aktuale: 15-40mA, lejon lidhjen me wifi dhe bluetooth ne largesin 15 m, bateria: 900mAh, Ideale per perdorim ne cdo biznes duke lehtësuar identifikimin e produkteve.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.