Pastrues gervishtjes per makine

Detajet e produktit


Pastrues Gervishtjes per makine, Mundeson heqjen e shpejtë dhe te lehtë te gërvishtjeve nga makina, varka apo motori juaj në vetëm disa minuta. Përshtatet në mënyrë të përkryer në të gjitha sipërfaqet dhe mund të përdoret për të larguar të gjitha llojet e gërvishtjeve ne menyre efikase duke i bere si te reja, Sasia: 100 ml.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.