Drita per makine

Detajet e produktit


Drita per makine, Me ndricim super LED dhe shumellojshmeri ngjyrash, konsumi i ulët i energjisë qe zgjat deri në 50k orë, Tensioni: DC 12V, Fuqia: 2W, Vjen se bashku me pultin per kontroll fale butonave te se cilit mund te ndryshoni nivelin e ndricimit dhe ngjyrat sipas deshires.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.