Fshese korenti elektra

Detajet e produktit


Fshese me korent Elektra Modeli: EFK-150DB, Ideale per pastrimin e shpejte dhe efikas te shtepise nga pluhurat, Dizanjuar per ta arritur edhe siperfaqet dhe zonat e veshtira, Pasiur me teknologjine me filter ciklonik, Kapaciteti i depozites se pluhurit: 2 litra, Fuqia thithese: 300 W, Praktike qe rrotullohen lehtesisht nga te gjitha anet fale rrotave te buta qe nuk demtojne dyshemete, Fuqia maksimale: 1600 W, Kablloja: 4.5 m.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.