Sensor parkimi

Detajet e produktit


Sensor parkimi per makine, Me ekran LED dixhital me ngjyra, Pasiur me sistem me 4 sensore, I pershtatshem per kohe me shi dhe per cdo lloj moti , Zbulim i shpejte i pengesave. Me sistem alarmi qe tingellon sipas pengesave, Universale per cdo lloj makine.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  09/09/2019 09:19:14

  Sakushtojn pe nje makin para mbrapa