Fshese me vakum per makine

Detajet e produktit


Fshese me vakum Modeli: JK-010, Dizenjuar posacerisht per pastrimin e makinave, Pastron në mënyrë të plotë grimca të ndryshme ose pluhur midis hapsirave të sendiljeve, butonave, qosheve, etj. Filter per pastrimit të shpejtë, Motor me qendrueshmeri te gjate dhe operim te fuqishem, Ideale per pastrim ne te thate dhe te lagesht; Paisur me drite LED cka e ben te pershtatshme ta perdorni si nje elektrik dore ne zonat ku mungon drita, Me fuqi prej 80 W, Funksionon me bateri, Koha e karikimit: 8-12 ore, Frekuneca: : 50HZ, Gjatesia e kordonit elektrik 180 cm. Vjen se bashku me aksesoret perkates ne paketim per nje pastrim me efikas.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.