Pastrues per makine

Detajet e produktit


Pastrues Per Makine, me nje formulë te veçantë që është formuluar për të hequr shenjat dhe gërvishtjet nga sipërfaqet e makinës. Ky pastrues rikthen ngjyrën origjinale të bojës, qoftë normale ose metalike, duke ndaluar procesin e oksidimit. Ideale qe makina juaj e vjetër të shkëlqejë si një e re.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.