Hekur hekurosje sonifer

Detajet e produktit


Hekur hekurosje Sonifer, Modeli: SF-9051, Dizenjuar per hekurosje vertikale te rrobave per te bere me te lehte dhe pa mundim kete proces, Ofron mundesine e hekurosjes me avull per te larguar edhe rrudhat me te veshtira, I pershtatshem per cdo lloje pelhure, Mund te hekurosni edhe perdet, Nxehet dhe eshte gati ne vetem pak sekonda, Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 220 ml, Fuqia 1400 W, Portativ cka ju jep mundesine ta levizni dhe perdorni ne cdo ambient.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.