Freskuese per makine

Detajet e produktit


Freskuese per makine, Ideale per tu freskuar gjate diteve te nxehta te veres, E pershtashme per makina te vogla, te medha, kamion, autobuse, Dizajn kompak dhe i vogel ju lejon te kurseni hapsiren tuaj, Diametri: 15 cm, Me 2 nivele shpejtesie dhe funksion rrotullues, Instalim i thjeshte me vida, Vjen me fishe karikimi per ta vendosur tek vendi i cigares, Furnizimi me energji: 12 Volt, Fuqia: 15 W, Shpejtësia maksimale 2.800 rpm, Teper praktike ne perdorim.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.