Mbulese makine

Detajet e produktit


Mbulese makine, Dizenjuar per mbrojtjen e makines suaj ndaj te gjitha faktoreve mjedisor si: rrezet e diellit, bora apo shiu, Gjithashtu mbron makinen tuaj nga gervishtjet dhe pluhurat, Material rezsitent edhe ndaj ujit, Masa: L

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  22/02/2020 05:54:49

  A ben per opel zafira